آیا به دنبال بهترین افزونه های پشتیبان گیری وردپرس برای وب سایت خود هستید؟
ایجاد نسخه پشتیبان به طور منظم از وردپرس بهترین کاری است که می توانید برای امنیت وب سایت خود انجام دهید. پشتیبان گیری به شما آرامش می دهد و می تواند شما را در موقعیت های فاجعه بار نجات دهد، مانند زمانی که سایت شما هک می شود یا به طور تصادفی با نصب فایل های مخرب به آن آسیب میزنید.
چندین افزونه پشتیبان وردپرس رایگان و پولی وجود دارد که استفاده از اکثر آنها نسبتاً آسان است.
در این مقاله از وبلاگ آذردیتا تعدادی از بهترین افزونه های پشتیبان وردپرس را برای کسب و کارهای کوچک به اشتراک می گذاریم.
اگر قبلاً از وب سایت وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه نکرده اید، باید یکی از این بهترین افزونه های پشتیبان وردپرس را انتخاب کرده و بلافاصله شروع به استفاده از آن کنید.
۱. Duplicator Pro
اولین مورد از لیست بهترین افزونه های پشتیبان گیری وردپرس افزونه Duplicator Pro است.
Duplicator Pro یک افزونه قدرتمند و کاربرپسند پشتیبان وردپرس است که توسط بیش از ۱.۵ میلیون صاحب وب سایت استفاده می شود. بک آپ گیری، مهاجرت و شبیه سازی سایت وردپرس خود را حتی برای مبتدیان آسان می کند.
میتوانید نسخههای پشتیبان وردپرس دستی یا برنامهریزیشده ایجاد کنید و با خیال راحت آنها را در سرویسهای ابری محبوب مانند Dropbox، Google Drive، FTP، OneDrive و Amazon S3 ذخیره کنید.
همچنین میتوانید تمام نسخههای پشتیبان خود را مستقیماً از داشبورد وردپرس خود مشاهده کنید، که مدیریت پشتیبانگیری را ساده میکند.
هنگامی که نیاز به بازیابی نسخه پشتیبان دارید، Duplicator Recovery Wizard شما را در بازیابی فایل های پشتیبان، قدم به قدم راهنمایی می کند.
Duplicator با تمام ویژگیهای پشتیبانگیری که نیاز دارید، از جمله فایلهای وردپرس کامل و پشتیبانگیری از پایگاه داده، نقاط بازیابی، رمزگذاری بایگانی برای افزایش امنیت و موارد دیگر ارائه میشود.
همچنین ویژگی های پیشرفته انتقال سایت مانند easy migration wizard، نصب کننده ساده، واردات سرور به سرور، مهاجرت شبکه چند سایتی، سایت های از پیش پیکربندی شده قابل تنظیم، پشتیبانی سایت بزرگ و موارد دیگر را ارائه می دهد.
در آذردیتا، ما از Duplicator برای مهاجرت های مختلف وب سایت استفاده کرده ایم، و فوق العاده قابل اعتماد است، به خصوص برای مهاجرت های پیچیده.
۲. UpdraftPlus
UpdraftPlus محبوب ترین افزونه رایگان پشتیبان وردپرس است که در اینترنت موجود است. بیش از ۳ میلیون وب سایت از آن استفاده می کنند.
UpdraftPlus به شما این امکان را می دهد که یک نسخه پشتیبان کامل از سایت وردپرس خود ایجاد کنید و آن را در فضای ابری ذخیره کنید یا آن را در رایانه خود دانلود کنید.
این افزونه از پشتیبان گیری برنامه ریزی شده و همچنین پشتیبان گیری درخواستی پشتیبانی می کند. شما همچنین می توانید انتخاب کنید که از کدام فایل ها نسخه پشتیبان تهیه کنید.
میتواند بهطور خودکار نسخههای پشتیبان شما را در Dropbox، Google Drive، S3، Rackspace، FTP، SFTP، ایمیل، و چندین سرویس ذخیرهسازی ابری دیگر آپلود کند.
علاوه بر پشتیبانگیری از هر وبسایت وردپرس، UpdraftPlus همچنین به شما این امکان را میدهد که به راحتی نسخههای پشتیبان را مستقیماً از پنل مدیریت وردپرس خود بازیابی کنید.
UpdraftPlus همچنین دارای یک نسخه پریمیوم با افزونه هایی برای مهاجرت یا شبیه سازی وب سایت ها، جستجو و جایگزینی پایگاه داده، پشتیبانی از چند سایت و چندین ویژگی دیگر است. نسخه پریمیوم همچنین به شما امکان می دهد به پشتیبانی اولویت دار دسترسی داشته باشید.
۳. Jetpack VaultPress Backup
Jetpack VaultPress Backup یک افزونه محبوب پشتیبان وردپرس توسط Automattic است، شرکتی که توسط یکی از بنیانگذاران وردپرس مت مولنوگ ایجاد شده است.
این افزونه در ابتدا با نام VaultPress راه اندازی شد اما اکنون دوباره طراحی شده و به عنوان پشتیبان Jetpack تغییر نام داده است.
پلاگین پشتیبان گیری Jetpack راه حل های خودکار پشتیبان گیری ابری روزانه و بلادرنگ را بدون کاهش سرعت سایت شما ارائه می دهد. می توانید به راحتی پشتیبان های Jetpack را تنظیم کنید و با چند کلیک آن را از نسخه های پشتیبان بازیابی کنید.
پلن های بالاتر Jetpack همچنین اسکن های امنیتی و چندین ویژگی قدرتمند دیگر را ارائه می دهند.
استفاده از نسخه پشتیبان Jetpack برای مبتدیان دارای چند نکته منفی است.
اول، هزینه های مکرر می تواند با چندین سایت وردپرس اضافه شود زیرا شما به ازای هر سایت پرداخت می کنید.
دوم، جریان خرید بسیار پیچیده است، و آنها شما را مجبور می کنند تا پلاگین Jetpack را برای خرید اشتراک نصب کنید. خبر خوب این است که میتوانید تمام ویژگیهای غیرضروری Jetpack را بهجز پشتیبانگیری بهصورت دستی غیرفعال کنید تا سرعت سایت شما را کاهش ندهند.
در نهایت، نسخههای پشتیبان تنها به مدت ۳۰ روز در پلنهای پایینتر ذخیره میشوند. اگر می خواهید یک آرشیو پشتیبان نامحدود داشته باشید، باید ۴.۹۵ دلار در ماه برای هر وب سایت بپردازید، که در مقایسه با راه حل های دیگر لیست شده در اینجا، برای مبتدیان بسیار گران تر است.
با این حال، حتی با قیمت بالاتر، پشتیبان گیری Jetpack به دلیل شهرت درخشان Automattic کاملاً ارزش آن را دارد.
۴. BackupBuddy
BackupBuddy یکی از محبوب ترین افزونه های پشتیبان وردپرس ممتاز است که توسط بیش از نیم میلیون سایت وردپرس استفاده می شود. این امکان را به شما می دهد تا به راحتی بک آپ گیری روزانه، هفتگی و ماهانه را برنامه ریزی کنید.
با BackupBuddy، میتوانید بهطور خودکار نسخههای پشتیبان خود را در سرویسهای ذخیرهسازی ابری مانند Dropbox، Amazon S3، Rackspace Cloud، FTP و Stash (سرویس ابری آنها) ذخیره کنید و حتی آن را برای خودتان ایمیل کنید.
اگر از سرویس Stash آنها استفاده میکنید، میتوانید نسخه پشتیبانگیری همزمان انجام دهید.
بزرگترین مزیت استفاده از BackupBuddy این است که یک سرویس مبتنی بر اشتراک نیست، بنابراین هیچ هزینه ماهانه ای وجود ندارد. می توانید از افزونه در تعداد وب سایت های ذکر شده در طرح خود استفاده کنید.
حتی می توانید از BackupBuddy برای کپی کردن، مهاجرت و بازیابی وب سایت ها استفاده کنید.
بهترین افزونه پشتیبان وردپرس کدام است؟
هر افزونه پشتیبان وردپرس در لیست ما دارای مزایا و معایب است، اما همه افزونه ها پشتیبان گیری کامل از فایل وردپرس و ویژگی های پشتیبان گیری کامل از پایگاه داده را ارائه می دهند.
ما به دو دلیل اصلی از Jetpack Backup استفاده می کنیم. استفاده از آن بسیار آسان است و پشتیبان گیری افزایشی در زمان واقعی ارائه می دهد.
این بدان معناست که بهجای پشتیبانگیری از همه فایلهای شما هر روز یا هر ساعت، فقط یک نسخه پشتیبان از آنچه که به معنای واقعی کلمه در عرض چند دقیقه بهروزرسانی شده است ایجاد میکند. این برای یک وب سایت بزرگ مانند ما ایده آل است زیرا به ما امکان می دهد از منابع سرور خود به طور موثر استفاده کنیم.
با این حال، اگر یک وب سایت با اندازه کوچک تا متوسط راه اندازی می کنید و از پرداخت هزینه های ماهانه زیاد متنفر هستید، افزونه محبوب Duplicator را توصیه می کنیم. دارای ویژگی های قدرتمندی مانند رمزگذاری پشتیبان، پشتیبان گیری برنامه ریزی شده و بسیاری از گزینه های ذخیره سازی ابری است.
هر افزونه پشتیبان وردپرس را که انتخاب می کنید، لطفاً نسخه های پشتیبان خود را در همان سروری که وب سایت خود دارید ذخیره نکنید.
با انجام این کار، تمام تخم مرغ های خود را در یک سبد قرار می دهید. اگر سخت افزار سرور شما خراب شود یا هک شوید، پشتیبان ندارید. این امر هدف از راه اندازی نسخه پشتیبان گیری معمولی را ناکام می گذارد.
توصیه می کنیم نسخه پشتیبان خود را در یک سرویس ذخیره سازی شخص ثالث مانند Dropbox، Amazon S3، Google Drive و غیره ذخیره کنید.
یکی دیگر از مجموعه آموزش های وردپرس به اتمام رسید. امیدواریم این آموزش به جهت یادگیری و شناخت بهترین افزونه های پشتیبان گیری وردپرس (مزایا و معایب) ، برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد؛ اگر شما نیز افزونه ای برای بکاپ گیری وردپرس میدانید که در لیست بالا ذکر نشده است میتوانید آن را در بخش کامنت ها مطرح کنید تا با نام شما این مقاله بروزرسانی گردد؛ همچنین ممکن است مقاله ۵ افزونه برتر برای سئو سایت وردپرسی در سال ۲۰۲۳ نیز برای شما کاربردی و مفید باشد.