وردپرس

قالب های وردپرسی؛ خوب، بد، زشت

وردپرس یکی از پرطرفدارترین پلتفرم های مدیریت محتوا (CMS) در جهان است. تقریبا ۴۰ درصد از دارندگان کسب و کارهای اینترنتی از قالب وردپرسی برای سایت هایشان استفاده کرده اند. در مقاله “قالب های وردپرسی؛ خوب، بد، زشت” به صورت جامع انواع قالب های وردپرسی و مزیت های هریک را توضیح داده ایم.

قالب وردپرس ابزاری است که طرح و ظاهر سایت شما را مشخص می کند. شما می توانید از طریق قالب ها، عناصر ظاهری سایت خود مانند رنگ، طرح بندی، تایپوگرافی و … را شخصی سازی (customize) کنید. بنابراین انتخاب یک قالب وردپرسی متناسب با موضوع و هدف وب سایت تان نه تنها عملکرد آن را آسانتر می کند؛ بلکه تجربه کاربری را ارتقا می دهد. همچنین موجب می شود سایت شما جذاب تر بنظر برسد.

قالب وردپرس چیست؟

image 1646745194 - قالب های وردپرسی؛ خوب، بد، زشت

قالب وردپرس مجموعه ای از کدهای برنامه نویسی شده به همراه طراحی گرافیکی است. شما می توانید قالب های وردپرسی را هم بصورت آماده و هم بصورت تخصصی تهیه کنید. در انتخاب قالب وردپرس باید فاکتورهای متعددی نظیر اهداف سایت، استراتژی و نیازتان از راه اندازی وب سایت را مدنظر داشته باشید.

 

معرفی انواع قالب های وردپرس

قالب های وردپرس با توجه به کاربرد و نحوه استفاده انواع مختلفی دارند. هر یک از این قالب ها با توجه به عملکردشان، قابلیت های مختلفی را در اختیار شما قرار می دهند. مهم ترین و پرکاربردترین انواع قالب های وردپرسی به شرح زیر هستند:

 

۱- قالب آماده

قالب آماده از قبل کدنویسی شده است. اگر  کسب و کار نوپا دارید و نمی خواهید زیاد هزینه کنید، می توانید از قالب های آماده وردپرسی رایگان یا پولی استفاده نمایید. این قالب ها نیاز به کدنویسی ندارند و چارچوب سایت از قبل آماده شده است. شما می توانید قالب آماده را خریداری کرده و آن را بر روی سیستم خود نصب نمایید. پس از نصب قالب نیز می توانید بلافاصله محتوای خود را وارد نمایید.

 

مزایا و معایب قالب آماده وردپرس

مزایا:

  • مهم ترین دلیلی که باعث انتخاب قالب آماده می شود، بودجه شما است. قالب های آماده در بیشتر موارد از قالب های تخصصی ارزانتر هستند.
  • اگر نیاز دارید به سرعت سایت خود را راه اندازی کنید، قالب های آماده سایت، انتخاب مناسبی برای شما هستند.
  • بیشتر قالب های آماده ریسپانسیو و کاربر پسند هستند.

معایب:

  • با این حال، قالب های آماده گزینه های سفارشی محدودی دارند و به اندازه قالب های اختصاصی انعطاف پذیر نیستند.
  • از لحاظ امنیت، قالب های آماده با منابع ناشناخته می توانند اطلاعات سایت تان را سرقت کرده یا به سایت تان آسیب بزنند.
  • در اکثر موارد قالب های آماده اگر بروزرسانی شوند، دچار مشکل خواهند شد.
  • یکی دیگر از معایب قالب های آماده این است که به قالب چایلد (فرزند) نیاز دارند. زمانیکه قالب آماده را به روز رسانی می کنید، سفارشی سازی های صورت گرفته روی فایل های CSS/JS کاملا از بین می روند. برای جلوگیری از حذف فایل ها باید وب سایت را با قالب چایلد توسعه دهید. این موضوع ممکن است برای آن دسته از افرادی که دانش کدنویسی ندارند چالش برانگیز باشد.

image 1646745283 - قالب های وردپرسی؛ خوب، بد، زشت

۲- قالب های تولید شده

قالب های تولید شده با قالب های آماده که خیلی از افراد با آن آشنا هستند، تفاوت دارد. این قالب ها از پایه طراحی شده و معایب قالب های آماده را ندارد.

نکته ای که در مورد این قالب ها مورد توجه است، این است که مشکلات قالب های آماده را ندارند و در عین حال مانند قالب های اختصاصی و حرفه ای وردپرس، زمانبر و پر هزینه نیستند. قالب های از پیش طراحی شده وب سایت، بهترین انتخاب برای کسب و کارهایی با بودجه کم هستند.

 

۳- قالب طراحی شده وردپرسی (قالب اختصاصی)

قالب طراحی شده یا همان قالب اختصاصی وردپرس یک پکیج است  که از ابتدا و با توجه به نیازهای مشتری طراحی و کدنویسی شده است. در قالب های اختصاصی هیچ طرح از پیش تعیین شده ای وجود ندارد و همه عناصر سایت توسط تیم متخصص و بر اساس توقعات مشتری اجرا می شوند.

image 1646745336 - قالب های وردپرسی؛ خوب، بد، زشت

به عبارت دیگر می توان گفت قالب تخصصی وردپرس منحصرا به سفارش یک مشتری خاص طراحی می شود. اگر سایتی دارید که نیازهایتان را با خرید قالب پیش طراحی شده (نه آماده) برطرف نمی کند، باید به سراغ قالب های تخصصی بروید. با خرید قالب تخصصی می توانید هر چیزی که نیاز دارید، سفارش دهید.

 

مزایا و معایب قالب اختصاصی وردپرس

مزایا:

  • در مورد قالب های طراحی شده، هیچ محدودیتی در عملکرد وجود ندارد. طراحان وب سایت دقیقا همان قالبی که به دنبالش هستید را برای شما طراحی می کنند.
  • شما می توانید تغییرات موردنظرتان را در سایت تخصصی اعمال کنید و از یک سایت منحصربفرد برخوردار شوید.
  • علاوه بر این، سئو سایت تخصصی وردپرس به بهترین شکل ممکن بهینه سازی شده است. بنابراین برای جذب ترافیک ارگانیک بیشتر نیاز به آپدیت های مکرر یا نصب افزونه های مختلف نخواهید داشت.

معایب:

  • می توان گفت تقریبا هیچ ایراد به خصوصی ندارند و شاید تنها مشکل این قالب ها زمان بر بودن طراحی آنها باشد.

فرآیند طراحی سایت تخصصی دارکوب با رویکرد ساخت قالب های آماده بسیار متفاوت است. تیم تخصصی طراحی سایت دارکوب قبل از هر اقدامی چندین جلسه مشاوره با مشتری خواهند داشت. در جلسات مشاوره انتظارات و نیازهای که مشتری در نظر دارد، مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت نیاز مشاوره های تخصصی به مشتری داده می شود. در نهایت، یک قالب تخصصی، جذاب و کاربر پسند طراحی می شود و در اختیار مشتری قرار داده خواهد شد.

image 1646745395 - قالب های وردپرسی؛ خوب، بد، زشت

۴- قالب حرفه ای وردپرس

قالب حرفه ای وردپرس نوعی قالب شخصی شده و سفارشی است که از قابلیت های فوق العاده ای برخوردار است. این نوع قالب توسط توسعه دهندگان وب به گونه ای طراحی می شوند تا تمامی نیازهای یک سایت خاص را کاملا برآورده سازند.

کلیه عناصر سایت وردپرس نظیر طراحی پنل برای قالب، ایجاد ابزارک ها، ایجاد کاستوم فیلد، ایجاد برگه های ورود و ثبت نام به صورت کاملا اختصاصی و منحصر به فرد طراحی و کدنویسی می شوند. همچنین، طراحی گرافیکی در این نوع قالب ها کاملا سفارشی شده و متناسب با انتظارات مشتری انجام می شود. اغلب وب سایت های معتبر که بازدید کننده بالایی دارند از قالب حرفه ای وردپرس استفاده می کنند.

 

مزایا و معایب قالب حرفه ای وردپرس

مزایا:

  • این نوع قالب ها یک سایت منسجم در اختیار صاحبان کسب و کارهای اینترنتی قرار می دهند. اگر به دنبال سایت اختصاصی هستید که شما را از رقبایتان متمایز کند، قالب حرفه ای وردپرس بهترین گزینه است.
  • قالب حرفه ای وردپرس علاوه بر منحصربفرد بودن، ویژگی های دیگری نظیر سئو سایت منحصر بفرد دارد. با این ویژگی، صفحات سایت شما برای کسب جایگاه های برتر در صفحه نتایج موتورهای جستجو مخصوصا گوگل و دریافت ترافیک ارگانیک بیشتر تنظیم می شود.
  • همچنین با برخورداری از یک قالب حرفه ای، منابع مالی شما به شیوه کارآمد تری مورد استفاده قرار می گیرند.

معایب:

  • برخورداری از این مزایا هزینه بر است. طراحی سایت های حرفه ای وردپرس مانند قالب های تخصصی به صورت جداگانه انجام می شود و پیچیدگی زیادی دارد. بنابراین، وقت و هزینه زیادی برای ساخت این قالب ها نیاز است.

این موضوع موجب شده تا قیمت قالب های حرفه ای گرانتر از انواع دیگر قالب های وردپرس باشد. بطور کلی، قالب های حرفه ای وردپرسی برای آن دسته از صاحبان کسب و کار که به ویژگی ها و امکانات خاصی نیاز دارند و از نظر بودجه محدودیتی ندارند، مناسب است.

 

انتخاب بهترین قالب وردپرس

اگر بین خرید قالب های طراحی شده، سفارش قالب اختصاصی یا حرفه ای وردپرس تردید دارید، باید موقعیت سایت خود و انتظاراتی که از راه اندازی سایت دارید را بررسی کنید. با توجه به مطالبی که در بالا بیان شد، اگر هنوز هم قصد خرید قالب آماده را دارید، پیشنهاد می کنیم منصرف شوید.

توجه داشته باشید برای خرید قالب حتما نکات زیر را رعایت کنید:

  1. قالب ها را از بهترین و معتبرترین سایت های خرید قالب وردپرسی تهیه فرمایید.
  2. قالبی انتخاب نمایید که توسعه دهندگان آن خدمات پشتیبانی قابل قبولی ارائه می دهند.

همچنین اگر به دنبال قالب های خلاقانه سایت هستید و کاملا به نیازهای سایت تان آگاه هستید یا حساسیت ویژه ای روی طراحی گرافیکی وب سایت تان دارید، طراحی قالب وردپرس بصورت اختصاصی انتخاب ایده آلی برای شما است.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا