وردپرس

رفع خطای syntax error در وردپرس

رفع syntax error

در این آموزش با رفع خطای syntax error برای cms وردپرس آشنا خواهیم شد .

رایج ترین خطایی که هنگام نصب و یا آپدیت وردپرس رخ میدهد خطای syntax error می باشد . این خطا عموما نشان دهنده وجود نا هماهنگی بین کدنویسی وردپرس و یا یکی از افزونه های نصب شده بر روی وردپرس می باشد .

نکته : در صورتی که اگر از علم کدنویسی بی اطلاع هستید پیشنهاد می شود رفع این خطا به دست یک متخصص انجام شود تا از ایجاد خطای های دیگر جلو گیری گردد .

رفع خطای syntax error در وردپرس

اولین مرحله اطمینان یافتن از وجود این خطا است . نمونه این خطا در تصویر زیر وجود دارد .

موقعی که بعدا از باز کردن صفحات سایت خود با خطایی شبیه به تصویر بالا مواجه شدید یعنی اینکه Syntax Error رخ داده است .

پس از دریافت خطا مهمترین قسمت کار این است که محل بروز خطا را بیابیم تا برای رفع آن خطا تلاش کنیم .

error - رفع خطای syntax error در وردپرس

برای مثال در تصویر بالا که خطای مارا نشان میدهد ذکر شده است که در فایل Function.php در خط ۲۴ این مشکل روی داده است و نوع خطا  Parse Error  است

در ادامه به توضیح این خطا می پردازیم .

Parse Error  : این قسمت از خطا عموما بیان گر این است که کد ها و دستورات فایل های وردپرس در جای خود قرار نگرفته اند ، چیدمان سایت را به هم زده و باعث بروز خطا شده است .

Unexpected : در بخش از خطا به دلیل عدم به کار گیری صحیح توابع پایان دستورات می باشد . به عنوان مثال در زبان php برای انجام کار های به عنوان مثلا تعریف یک متغیر یک دستور شروع و یک دستور پایان داریم که  اصولا با ;  یا () مشخص می شوند . در این مورد اگر این توابع اشتباه تایپ شوند یا فراموش کنید که آن هارا در جای خود قرار دهید این خطا رخ خواهد داد .

آدرس فایل : در ادامه خطا مشاهده می کنید که خطایی که دریافت کردیم مربوط به کد های فایل functions.php می باشد  که کمک می کند مسیر خطا را به راحتی تشخیص بدهیم .

on line : و در آخر این بهش نشان می دهد که خطا در کدام خط از فایل ما ایجاد می شود ، در نهایت با باز کردن فایل Function و رفتن به خط ۲۴ می توانیم مشکل را حل کنیم .

تا به الان توانستیم منشا خطا را با برسی دقیق خطا پیدا کنیم . حالا برای رفع مشکل می توانید از فایل منیجر هاست خود فایل مشحص شده را باز کنید و خطای نمایش داده شده را رفع کنید ، شاید دسترسی به پیشخوان وردپرس وجود نداشته باشد پس رفع خطا از طریق فایل منیجر بهترین روش می باشد .

خطای Syntax Error پس از نصب و یا آپدیت افزونه وردپرس

یکی دیگر از خطای های وردپرس بعد از نصب افزونه ها رخ می دهد که به راحتی قابل حل شدن می باشد ، می توانید از داشبورد وردپرس اقدام به غیر فعال سازی آن افزونه کنید .

خطای Syntax Error پس از نصب و یا آپدیت تغییر پوسته وردپرس

دلیل دیگری که ممکن است دلیل بروز این خطا باشد تغییر قالب و یا ایجاد تغییراتی در پوسته می باشد . برای رفع این نوع خطا هم باید پوسته سایت را به پوسته دیگری تغییر دهیم تا خطای ایجاد شده را رفع کنیم .

نکته : قبل از شروع رفع مشکلات از فایل های خود پشتیبان تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل دیگری فایل ها را جایگزین کنید .

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا