نگران هستید که انتقال سایت وردپرس شما از لوکال هاست به یک هاست خریداری شده کارساز نباشد و پروژه شما را به هم بریزد؟ مطمئنا حق دارید نگران باشید زیرا اگر انتقال به اشتباه انجام شود، ممکن است خطاهایی ایجاد کند که تشخیص و رفع آنها دشوار است.
بسیاری از انتقال وردپرس از localhost به هاست خریداری شده منصرف می شوند زیرا این عمل بسیار سخت و حساس است. با این حال، راهی وجود دارد که می توان آن را بدون هیچ گونه استرسی انجام داد.
ما ابزارهای مناسب برای استفاده را به شما نشان می دهیم و دستورالعمل های گام به گام را به شما می دهیم تا سایت وردپرس شما در مدت زمان کوتاهی بر روی یک هاست راه اندازی و اجرا شود.
نحوه انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست
به طور کلی، به دو روش می توانید سایت خود را از لوکال هاست خود به هاست خریداری شده منتقل کنید :
- استفاده از افزونه (قابل اعتماد و بدون خطا)
- دستی (مستعد خطا و خطرناک)
ساده ترین و مطمئن ترین راه برای انجام این کار استفاده از افزونه است. هنگامی که سایت خود را جابجا می کنید، تعدادی از عناصر تغییر می کنند و روند حساس است. کوچکترین پیکربندی غلط – حتی اگر یک خط کد در جای خود نباشد یا حذف شود – سایت شما کار نخواهد کرد.
نحوه استفاده از افزونه برای انتقال وردپرس از Localhost به هاست
اگر حوصله خواندن این متود از مقاله را ندارید میتوانید آموزش تصویری استفاده از افزونه برای انتقال وردپرس از localhost به هاست را مشاهده کنید :
دو افزونه وجود دارد که می تواند کل این روند را به یک کار بسیار آسان تبدیل کند: All-in-One WP Migration و Duplicator
از بین این دو، Duplicator به دانش فنی کمی نیاز دارد ولی All-in-One WP Migration بخش فنی را نیز ندارد و تکمیل فرآیند را مستقیماً از داشبورد وردپرس بسیار آسان می کند.
هر دو افزونه به یک اندازه خوب هستند. بستگی به ترجیح خود شما دارد ولی ما نحوه استفاده از افزونه All-in-One WP Migration برای انتقال سایت را به شما نشان می دهیم؛ خب بیایید شروع کنیم.
قدم اول » سایت خود را برون ریزی کنید
۱ . در وب سایت وردپرس خود در لوکال هاست، ( افزونه ها » افزودن ) را انتخاب کنید. افزونه All-in-One WP Migration را جستجو کنید و سپس آن را نصب کرده و درنهایت آن را فعال کنید.

۲ . از پنل داشبورد در سمت راست، All-in-One WP Migration را انتخاب کنید. منویی با سه گزینه ظاهر می شود : درون ریزی | برون ریزی | پشتیبان گیری، که شما گزینه ( برون ریزی ) را انتخاب کنید.
۳ . صفحه باز شده تعدادی گزینه برای برون ریزی سایت شما در اختیار شما قرار می دهد. اول، یک گزینه وجود دارد که متن خاصی را در پایگاه داده محلی خود بیابید و آن را با دیگری جایگزین کنید که می توانید به تعداد دلخواه دستورات جایگزین اضافه کنید. (با این گزینه کاری نداریم)
و در مرحله بعد، اگر نمی خواهید عناصر خاصی از سایت خود را بک آپ بگیرید، می توانید گزینه های پیشرفته را نیز انتخاب کنید و تیک مواردی که قصد بک آپ نگرفتن از آنها را دارید بزنید.
این ویژگی های پیشرفته ای است که برای کاربران کمی با تجربه تر طراحی شده است، زیرا ممکن است بخواهند اکسپورت را با استفاده از این گزینه ها سفارشی کنید. هر تغییری که در اینجا ایجاد شود می تواند بر جزئیات دسترسی کاربر شما به سایت تأثیر بگذارد. ما اکیداً توصیه می کنیم این مورد را کنار بگذارید، به خصوص اگر در مورد این روند مطمئن نیستید.
۴ . مورد شماره ۳ توضیحی بود بر آپشن های پیشرفته این افزونه که میتوانید آن را نادیده بگیرید. برای خروجی گرفتن از سایت بر روی (برون ریزی به » فایل) کلیک کنید.
۵ . پس از اتمام، گزینه بارگیری فایل را مشاهده خواهید کرد، بر روی دانلود کادر سبز رنگ کلیک کنید.
قدم دوم » سایت خود را درون ریزی کنید
۱ . ابتدا وردپرس خام را بر روی هاست خود نصب کنید، سپس به صفحه wp-admin وارد شوید.
۲ . در وب سایت وردپرس خود در هاست خریداری شده، ( افزونه ها » افزودن ) را انتخاب کنید. افزونه All-in-One WP Migration را جستجو کنید و سپس آن را نصب کرده و درنهایت آن را فعال کنید.
۳ . از پنل داشبورد در سمت راست، All-in-One WP Migration را انتخاب کنید. منویی با سه گزینه ظاهر می شود : درون ریزی | برون ریزی | پشتیبان گیری، که شما گزینه ( درون ریزی ) را انتخاب کنید.
۴ . در صفحه درون ریزی، (درون ریزی از) را انتخاب کنید تا همان منوی کشویی را مشاهده کنید. سپس (فایل) را انتخاب کنید.
۵ . حالا فایلی را که به تازگی از زمپ بارگیری کرده اید، را انتخاب کنید.
این فرآیند چند دقیقه طول می کشد، اما ارزش آن را دارد زیرا افزونه تمام وظایف سنگین را برای شما انجام می دهد. پس از اتمام ایمپورت کردن، افزونه به شما اطلاع می دهد و از شما خواسته می شود که وارد وب سایت خود شوید و این تمام ماجراست، شما با موفقیت توانستید تمامی اطلاعات سایت قبلی خود را از زمپ و لوکال هاست خود به هاست خریداری شده خودتان انتقال دادید.
اکنون، ما درک می کنیم که ممکن است دلایلی وجود داشته باشد که بخواهید از روش دستی استفاده کنید. شاید حجم دیتا های سایت شما بزرگتر از ۵۱۲ مگابایت باشد.
برای کسانی که شجاعت و حرفه کافی برای انتخاب روش دستی را دارند، مراحل را که در بخش بعدی ما توضیح داده شده است، دنبال کنید. (نگران نباشید، این روش به همراه فیلم آموزشی قدم به قدم انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست خریداری شده است)
آموزش انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست به صورت دستی
اگر حوصله خواندن این متود از مقاله را ندارید میتوانید آموزش تصویری انتقال سایت وردپرس از لوکال هاست به هاست به صورت دستی را مشاهده کنید :
برای جابجایی دستی سایت خود، باید شش کار را انجام دهید :
- انتقال فایل های وردپرس از لوکال هاست خود به هاست خریداری شده
- انتقال دیتابیس از لوکال هاست خود به هاست خریداری شده
- تغییر دادن URL سایت قدیمی
- اتصال فایل wp-config به دیتابیس جدید
- تصحیح تصاویر و لینک های شکسته با بهروزرسانی مسیرهای قدیمی
- بررسی صحیح بودن تمامی مراحل انتقال وبسایت به هاست جدید
۱ . انتقال فایل های وردپرس از لوکال هاست خود به هاست خریداری شده
برای بارگذاری فایل های خود در هاست جدید خود می توانید از cPanel یا FTP استفاده کنید که در این مقاله ما نحوه استفاده از سی پنل برای آپلود فایل ها را به شما نشان می دهیم.
۲ . انتقال دیتابیس از لوکال هاست خود به هاست خریداری شده
در مرحله بعد، باید پایگاه داده محلی وردپرس را به هاست خود منتقل کنید. وردپرس فقط از پایگاه های داده MySQL و MariaDB پشتیبانی می کند.
برای بک آپ و برونبری کردن پایگاه داده وردپرس موجود روی لوکال هاست ابتدا به مسیر زیر وارد شوید و بر روی نام دیتابیس خود کلیک کنید :
localhost/phpmyadmin/
بعد از انتخاب دیتابیس مورد نظر روی گزینهی “Export” طبق تصویر کلیک کنید تا به صفحه خروجی گرفتن از دیتابیس سایت وارد شوید.
بعد از کلیک روی گزینه “Export” پنجره ای شبیه به تصویر زیر باز میشود. در قسمت Export Method به شما دو روش برای خروجی گرفتن از پایگاه داده نشان داده شده است.
- Quick : با انتخاب این گزینه میتوانید خیلی سریع اطلاعات پایگاه داده را ذخیره کنید.
- Custom: با انتخاب این گزینه میتوانید اطلاعات پایگاهداده را برای برون ریزی سفارشی کنید. (مثلا چه قسمتهایی از دیتابیس در فایل دانلود شود)
که ما توصیه میکنیم از گزینه اول (Quick) استفاده کنید. در نهایت سپس روی گزینه (Go) کلیک کنید.
با اینکار پایگاه داده localhost به عنوان یک فایل SQL به رایانه شما اکسپورت خواهد شد.
خب به مرحله ساخت دیتابیس در هاست خریداری شده رسیدیم، ما آموزشی را به جهت ساخت دیتابیس در هاست های سی پنل ترتیب دیده ایم که میتوانید آن را از لینک زیر مشاهده کنید.
سپس باید فایل SQL را از دیتابیس قبلی خود به هاست خریداری شده خود انتقال دهید. برای اینکار به محیط phpmyadmin هاست جدید خود وارد شوید و بر روی نام دیتابیس خود کلیک کنید.
سپس از بالا بر روی گزینه import کلیک کنید تا صفحه جدید برای شما باز شود.
در نهایت بر روی Choose File کلیک کنید، فایل دیتابیس قبلی خود که از زمپ بک آپ گرفته بودید را انتخاب و آن را پس از تایید آپلود کنید. درنهایت در صفحه قبل بر روی Go کلیک کنید تا مرحله انتقال فایل SQL به هاست جدید صورت بگیرد.
خب؛ شما با موفقیت سایت وردپرس خود را از لوکال هاست به یک هاست خریداری شده منتقل کرده اید. اما هنوز تمام نشده است چند نکته برای انجام دادن وجود دارد.
۳ . تغییر دادن URL سایت قدیمی
حال شما باید آدرس اینترنتی سایت را در پایگاه داده خود تغییر دهید، تا با وردپرس روی هاست اصلی ارتباط برقرار کند. در بخش phpMyAdmin، در دیتابیسی که در گام قبل در هاست خریداری شده خود درون ریزی کردید جدول wp_options را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.
همانطور که در تصویر زیر اشاره شده، مقادیر روبرو siteurl و home را باید به آدرس سایت خود تغییر دهید.
در نهایت بر روی Go در پایین سمت راست صفحه کلیک کنید تا تغییرات شما ذخیره گردد.
۴ . اتصال فایل wp-config به دیتابیس جدید
اکنون که دیتابیس را ایمپورت کرده اید و انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی نیز انجام گرفته است، زمان آن است که وردپرس خود را پیکربندی و کانفیگ کنید. در حال حاضر اگر به سایت خود وارد بشوید خطای اتصال به دیتابیس نمایان خواهد شد. برای رفع این مشکل باید فایل wp-config.php را که در پوشه وردپرس روی هاست خریداری شده شما قرار دارد ویرایش کرده و سپس نام دیتابیس، نام کاربری و رمز عبوری که در گام های قبل هنگام ساخت دیتابیس در هاست جدید خود ایجاد کرده بودید را در آن وارد کنید.
- DB_NAME : نام دیتابیس
- DB_USER : یوزرنیم دیتابیس
- DB_PASSWORD : پسورد دیتابیس
در مرحله بعد، باید به پیشخوان وردپرس خود وارد شوید (wp-admin) و به بخش [تنظیمات عمومی] بروید. بدون تغییر چیزی، به پایین بروید و روی دکمه [Save Changes] کلیک کنید. این امر باعث می شود URL سایت در هر جای دیگری که لازم باشد اصلاح شود. پس از آن به تنظیمات [پیوندهای یکتا] بروید و روی گزینه [Save Changes] کلیک کنید تا اطمینان حاصل شود که همه پیوندهای پست ها به درستی کار میکنند.
۵ . تصحیح تصاویر و لینک های شکسته با بهروزرسانی مسیرهای قدیمی
انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست یا همچنین انتقال سایت از یک دامنه به دامنه دیگر همیشه شمارا با پیوندهای شکسته و تصاویر از دست رفته روبرو خواهد کرد. برای تصحیح این مورد، شما میتوانید از یک کد SQL یا افزونهی Velvet Blues استفاده کنید.
ما در اینجا یک قطعه کد SQL برای شما آماده کردیم تا پس از شخصی سازی وارد نمایید تا تمامی لینک های سایت وردپرسی شما پس از انتقال به هاست جدید، آپدیت شوند.
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/', 'www.yourlivesite.com/');
برای وارد کردن کد بالا، به سادگی به بخش phpMyAdmin بروید، روی پایگاه داده جدید خود کلیک کنید و سپس از منوی بالا روی SQL کلیک کنید.
در نهایت این کد را وارد کنید، البته ابتدا آدرس لوکال هاست و آدرس سایت را به آدرس های لوکال هاست و سایت اصلی خودتان تغییر دهید و در آخر روی دکمه Go کلیک کنید.
۶ . بررسی صحیح بودن تمامی مراحل انتقال وبسایت به هاست جدید
قبل از راه اندازی سایت خود، توصیه می کنیم چند آزمایش را انجام دهید تا از عملکرد کامل سایت اطمینان حاصل کنید :
- همه صفحات اصلی خود را بررسی کنید. مطمئن شوید هیچ کدام از آنها خطایی ندارند.
- مطمئن شوید که همه پیوندهای دکمه یا طرح بندی تم های سفارشی شما خوب کار می کنند.
- اطمینان حاصل کنید که همه لوگوها و فایل های Favicon دارای نام دامنه جدید شما هستند.
- اگر سایت WooCommerce دارید، مطمئن شوید که افزودن به سبد خرید ، پرداخت ، درگاه پرداخت و سایر عملکردهای مهم به درستی کار می کند.
- همچنین درنهایت می توانید از ابزاری مانند nibbler برای بررسی وجود لینک ها و تصاویر شکسته و خطاهای دیگر در دامنه جدید خود استفاده کنید.
امیدواریم این مقاله به جهت یادگیری نحوه انتقال سایت وردپرسی از زمپ به هاست خریداری شده برای شما مفید بوده باشد؛ همچنین اگر سوالی در این فرایند برای شما پیش آمده است؛ میتوانید آن را برای ما در بخش نظرات انتهای این پست مطرح کنید تا توسط کارشناسان فنی آذردیتا پاسخ داده شود.
همچنین میتوانید [ مقاله هایی درباره وردپرس ] را نیز در این لینک مشاهده نمایید.